maanantai 2. maaliskuuta 2015

Sunnuntaina 1. maaliskuuta otimme taksin Cadizin linja-autoasemalta asunnolle Calle Gardoso 10:een. Taksi ei päässyt aivan viereen, koska kadut ovat kapeita ja kaupungissa oli karnevaalien viimeinen päivä ja kadut täynnä ihmisiä. Pujottelimme ihmistungoksessa n. 200 m:n matkan.
Asunnolla meitä oli vastassa Patricia ja hänen äitinsä. Poskisuudelmien jälkeen Patricia selitti meille tarpeellisen asunnosta.

Keittiön ikkunasta näkymä terassillemme, joka on valokuilun pohjassa eli olemme pohjakerroksessa.
Makuuhuone, jossa ikkuna valokuiluun eli terassillemme, ovet kylpyhuoneeseen, vaatehuoneeseen ja keittiöön



Olohuone

Olohuoneen sohva, josta ikkuna portaikon valokuiluun






Matkalaukkujen tyhjentämisen jätimme iltaan ja kiirehdimme etsimään ruokapaikkaa. Lounasta kun on yleensä tarjolla vain klo 13:00 - 15:00 välisenä aikana. Vapaa pöytä löytyi paikasta Tio de Tiza, jossa olimme käyneet kerran aiemmin 2 vuotta sitten. Tarjoilijoilla oli kova kiire täyttää asiakkaiden tilauksia. Yksikin tarjoilija sanoi useasti oi oi oi oi oi pujotellessan pöytien välissä. Mukava paikka aurinkoisella säällä.
Perunasalaatti
Salmorejo
Uunissa paistettua paprikaa ja 
chicharrones especial tai chicharrones de Cádiz eli uunissa paistettua possua viipaleina
Lounaan jälkeen kävelimme Caletan rannalle.
Teoksen tekijä joutuu sprayaamaan teosta, joka tunti ja yöllä joka toinen tunti. Merivettä kuluu päivittäin 3000 L. Painoa tällä teoksella on 22 tonnia ja aikaa on kulunut tekemiseen 250 tuntia. Kaveri suihkuttaa parhaillaan vettä pumpulla, jota käytetään myös tuholaisten torjuntaan puutarhassa.
Tässä kaverin toinen teos, jota myös on huollettava. Katsojat toivottavasti antavat kolikon tai useamman hänen kolikkokoriin

Karnevaaliasusteinen kaveri menossa San Sebastianin linnoitukselle vievää kapeaa tietä
Laskuvesi ja ihmiset keräämässä simpukoita. Horisontissa silta mitä myöten päästään kaupunkiin

1 kommentti:

  1. Hieno kämppä! Näyttää uudelta. Oletteko tykänneet? Aikamoisia nuo hiekkaveistokset. Aika hullua, että niitä pitää öisinkin spreijailla..

    VastaaPoista