Blogistani löytyy aiempia kokemuksia ja kuvia vuoden 2013 helmikuusta, maaliskuusta ja huhtikuusta.
Tänään lähdimme katselemaan vanhoja paikkoja ja mikä on muuttunut.
Karnevaalin jäljiltä suurin osa kaduista oli puhdistettu ja useimmat ravintolat olivat kiinni.
Puerta de Tierran läheltä löytyi baari Calesa 15/01, mikä oli auki ja ilmeisesti avattu tammikuun 15.
Hiukopalaksi otin Lomo en manteca eli kylmiä possun fileen viipaleita ja possun rasvaa. |
Sopraniksen kulmabaarin leipä, jossa rapea leipä salaattia, avokadoa ja paahtopaistia |
Tämän pihan puun tarina alkaa aiemmasta kirjoituksestani huhtikuun 5. vuodelta 2013 ja jatkuu helmikuun 21. 2014. Puu on oliivipuu. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti