Monessa paikassa tuli herkuteltua venäläisillä ja erityisesti georgialaisilla eli gruusialaisilla ruuilla.
Useimmiten söimme Vasilinsaarella, kerran Petrogradskajassa vanhassa tutussa Tbilisossa. Tbilisossa käynti taisi kuitenkin jäädä nyt viimeiseksi, mutta onneksi löysimme asuntomme läheltä hyvän gruusialaisen: ravintola Kuvshinin, jossa kävimme 2 kertaa.
|
Venäjän karhu toivotti ovella meidät tervetulleiksi
|
|
|
|
Lasimaalaus sadusta kurki ja kettu. Tässä kurki on ketun vieraana ja yrittää saada kermaa laakeasta vadista, mutta eihän se tietenkään onnistu |
|
|
Sitten georgialaisia ruokalajeja:
|
Tseburekkeja eli lampaanlihapiirakoita kastikkeena tomaattimurskakastiketta. Annos riitti meille molemmille
|
|
|
|
|
Lobio, eli salaatti missä on vihreitä papuja, saksanpähkinää yms. |
|
|
Munakoisorullia, joiden sisällä saksanpähkinätahnaa, todella hyvää, koristeena voisi olla vielä granaattiomenan siemeniä. Parhaat rullat olen syönyt Tbilisin kaupungissa pienessä kellariravintolassa, ehkäpä joskus palaan vielä sinne
|
|
|
|
Neljän päivän päästä, viimeisenä Pietarin iltana palasimme samaan ravintolaan:
|
Kuvshin tarkoittaa gruusialaista ruukkua, arvatenkin viinisemmoista
|
|
|
|
Tyttö ja ruukku
|
|
|
|
Mahtavan makuinen vihannespaistos
|
|
|
|
Chiken Tabaka, tomaattinen kastike ja sto gram bodka |
|
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti