torstai 30. lokakuuta 2014

Suununtaina 26. lokakuuta aamulla klo 7:00 ulkona +1 astetta ja pilvistä. Lähdimme puolilta päivin
kaupungille syömään. Piata Mare aukion laidalta valitsimme ravintola Crama Sibianan.

Rekvisiittaa ravintolan eteisessä

Valitsin ruuaksi lammaspataa ja polentaa, vieressä grillattuja paprikoita. Onko tutun näköinen kaitaliina ?

Kaverilla lammaspataa perunoiden kanssa, lisäksi kaalisalaatti

Jälkiruuaksi espresso ja omenaleivos


Ruokailun jälkeen menimme tutustumaan vanhaan kaupungintaloon, joka nyt toimi museona

Kivikauden ihminen ruuanlaittopuuhissa

<
Rautapaitainen, ruskettumaan ei ainakaan pääse

Vanhaa kaupunginmuuria

Maanantaina 27. lokakuuta pakkasimme matkalaukut ja huoneen jätimme puoliltapäivin, jonka jälkeen lähdimme vetämään laukkuja kohti rautatieasemaa. Matkan varrella poikkesimme syömään.

Pirjon annos: kaalikääryleitä, kinkkua ja perunaa

Minulla Gordon Bleau, 




Jälkiruuan, jossa oli kaksi lettua, sisällä vaniljajäätelöä ja suklaakastiketta päällä, jaoimme puoliksi


Juna tuli asemalle aikataulun mukaan ja 15:01 lähdimme kohti Bucarestia.


Junan ikkunasta otettu kuva


Lammaslauma, paimen ja koira

Bucarestin asemalla olimme 20:40 ja virallisella taksilla kun menimme asunnolle pääsimme noin 1/4 kustannuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti