lauantai 21. helmikuuta 2015

Perjantaina 20. helmikuuta lähdimme kaupungille ja poikkesimme kahville mäen alapuoliseen kahvilaan.




Minulla cafe cortado ja Pirjolla cafe con leche, jossa maitoa on enemmän. Kanelileivonnaisen söimme puoliksi.
Keskustan karnevaalikoristelua
Poikkesimme ainakin kolmannen kerran syömään kanarialaisia perunoita Tapas Arcolissa, koska ne ovat kaupungin parhaita, lisäksi otimme tapan sardiineja.
Punakukkainen puu, Tulppaanitrumpetti, aukiolla , jossa Tapas Arcol on
Käveltyämme hetken menimme syömään pääruuan tuttuun Cofradia ravintolaan meren rannalle.
Söimme taas chipirones a la planza, kuten ensim. kerralla. Kuvassa ravintolan terassin kattoa, joka on kuin rapumerta ja siellä kampasimpukan kuoria

1 kommentti:

  1. Tuon punakukkaisen puun nimi on tulppaanitrumpetti. Espanjan kielellä sitä kutsutaan kolmella eri nimellä: tulipero del Gabon, tulipan africano ja llamarada de bosque. Ruoka näyttää herkulliselta. On kiva lukea blogiasi / blogianne.
    Terveisin Pirkko-Liisa

    VastaaPoista