sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Eri kalalajeja myytävänä kadulla.
Thaimaalaisen ravintolan annos: katkarapuja, nuudeleita ja tofua.





Alkupala salaatti, jossa vihreä keskellä on etikkaliemessä liotettuja rosmariinin latvoja, ylälaidassa on hyvää salaattia, jossa on granaattiomenan siemeniä, alhaalla oikealla on humusta eli kik-herneistä tehtyä tahnaa ja alhaalla vasemmalla on kirkiisialaista tahnaa, joka on tehty kanasta ja saksanpähkinöistä.Kirkiisialainen herkku vasemmalla, jossa kanaa, saksanpähkinöita ja valkosipulia.

Tein kotona vastaavaa ja yhtä hyvää tuli.

Ravintolalla oli 3 kiinteistöä
vierekkäin samalla kadulla ja sama menu kaikissa.





Arvosteluni ravintolasta löytyy seuraavan kuvan alla olevasta osoitteesta.







http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g293974-d77
9621-r148042011-FICCIN-Istanbul.html#REVIEWS
Kuvan alareunassa pikkukalat Hamsi nimisiä eli anjoviksia, noin 3,5 €/kg.
isommilta kaloilta oli kidukset vedetty näkyviin, jotta näki niiden värin. Lisäksi kalojen päälle heitettiin aika ajoin jäävettä, jotta kalat kiilsivät ja näyttivät kauniilta.

Tässä juodaan turkkilaista kahvia, jossa hienot purut on kupin pohjalla. Pyysimme kahvin aina ilman sokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti