keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Monessa paikassa tuli herkuteltua venäläisillä ja erityisesti georgialaisilla eli gruusialaisilla ruuilla.
Useimmiten söimme Vasilinsaarella, kerran Petrogradskajassa vanhassa tutussa Tbilisossa. Tbilisossa käynti taisi kuitenkin jäädä nyt viimeiseksi, mutta onneksi löysimme asuntomme läheltä hyvän gruusialaisen: ravintola Kuvshinin, jossa kävimme 2 kertaa.

Venäjän karhu toivotti ovella meidät tervetulleiksi



Lasimaalaus sadusta kurki ja kettu. Tässä kurki on ketun vieraana ja yrittää saada kermaa laakeasta vadista, mutta eihän se tietenkään onnistu

Sitten georgialaisia ruokalajeja:

Tseburekkeja eli lampaanlihapiirakoita kastikkeena tomaattimurskakastiketta. Annos riitti meille molemmille




Lobio, eli salaatti missä on vihreitä papuja, saksanpähkinää yms.
Munakoisorullia, joiden sisällä saksanpähkinätahnaa, todella hyvää, koristeena voisi olla vielä granaattiomenan siemeniä. Parhaat rullat olen syönyt Tbilisin kaupungissa pienessä kellariravintolassa, ehkäpä joskus palaan vielä sinne





Neljän päivän päästä, viimeisenä Pietarin iltana palasimme samaan ravintolaan:

Kuvshin tarkoittaa gruusialaista ruukkua, arvatenkin viinisemmoista



Tyttö ja ruukku



Mahtavan makuinen vihannespaistos



Chiken Tabaka, tomaattinen kastike ja sto gram bodka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti