perjantai 25. lokakuuta 2013

Espanja on myös maa, josta ruokamatkailija löytää hyvät herkut :


Lehmän poskea voin suositella


Pulpo a la gallega, octobus-mustekalaa, tätä on tullut syötyä jokaisella Espanjan matkalla

Toinen alkuruoka, jota pitää saada joka reissulla on Pimientos de Padron, vihreitä chilipaprikoita, joista jotkut voi olla kovinkin tulisia  (espanjalainen versio venäläisestä ruletista)

Japanilainen tapa tehdä ruokaa on levinnyt myöskin Espanjaan. Tempura de purros eli purjoa öljyssä keitettynä.


Meren eläimiä kannattaa Espanjassa syödä, kun niitä Suomessa niin harvoin saa:

Tässä erään pienen baarin hintoja eri merenelävistä
Chipirones eli pieniä paistettuja mustekaloja



Navajas = suomeksi veitsiä eli pitkiä simpukoita, annos on noin 6 kpl, joista tässä jäljellä vain 1. Loput kerkisi mennä parempaan suuhun ennen kuvanottoa




Eläviä tiikerirapuja altaassa, täällä söin kuitenkin kampasimpukoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti