tiistai 3. maaliskuuta 2015

Maanantaina 2. maaliskuuta ensimmäinen kokonainen päivä Cadizissa ja 7. kerta kaupungissa.
Blogistani löytyy aiempia kokemuksia ja kuvia vuoden 2013 helmikuusta, maaliskuusta ja huhtikuusta.
Tänään lähdimme katselemaan vanhoja paikkoja ja mikä on muuttunut.

Karnevaalin jäljiltä suurin osa kaduista oli puhdistettu ja useimmat ravintolat olivat kiinni.
Puerta de Tierran läheltä löytyi baari Calesa 15/01, mikä oli auki ja ilmeisesti avattu tammikuun 15.







Hiukopalaksi otin Lomo en manteca eli kylmiä possun fileen viipaleita ja possun rasvaa.

Sitten etsimään parempaa lounaspaikkaa ja löytyihän se. Sopraniksen kulmabaari oli auki. Lähellä oleva ravintola Rayuela sen sijaan oli lopettanut. Omistaja oli mukava mies ja halasinkin häntä käytyämme viimeisen kerran syömässä siellä vuoden 2013 huhtikuun 20.
Sopraniksen kulmabaarin leipä, jossa rapea leipä salaattia, avokadoa ja paahtopaistia

Tämän pihan puun tarina alkaa aiemmasta kirjoituksestani huhtikuun 5. vuodelta 2013 ja jatkuu helmikuun 21. 2014. Puu on oliivipuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti